Sports Car Styling İpuçları

Aracınızın estetik görünümünü iyileştirmek planlıyor musunuz? Bu sportif ve zarif bir görünüm elde etmek ister misiniz? Sonra da araba giyinmek yardımcı olacak bazı öneriler burada.


ne ürünü seçmek

Zaman, önce üstün performans ve ekonomik iddia orada satılan ürünleri çok sayıda olduğu unutulmamalıdır ne tür bir araç için yapacak kurulum karar. Ama gerçekte bazı iyi olanlar var ve ve kötü olanlar çok olduğu. araba aksesuarları ararken seçici olun ve denenmemiş markalar düşünmeden önce kurulan marka bakmak kötü bir fikir değil hatırlıyorum.

Tekerlekler

Bir araba meraklısı bir araba soyunma zaman yok ki ilk şeylerden biri özel yapılmış olanlar ile mevcut tekerlekleri değiştirmektir. Ancak bu performans jantlar ve lastikler de aracın yol tutuşu ve performansı artıran bu yana sadece dış görünüşleri için değildir. uzun boylu jantlar ve kısa olanlar arasında seçim bir sonraki adım olacaktır. Daha büyük birlikler daha fazla fark almak ve dramatik bir arabanın görünümünü artırmak. Öte yandan küçük tekerlekleri bu vintage ya da retro bakabilirsiniz.

Çıkartmalar Galore

Araç kapüşon veya araba vücudun diğer kısımlarında etiket tasarımları uygulamak değiştirmek ve araba özelleştirmek en ucuz yollarından biridir. üreticilerin popüler performans parçaları logoları de miting ve indy yarış için tasarlanmış olanlar gibi gelen plakası tasarımlar değişir. Kendi çıkartma yapma yeteneğine sahip değilseniz, o telif hakkı olabilir gibi bir tasarım kopyalama için izin almak önemlidir. Eğer, başlık üzerinde etiketleri koymak motorun ısı ile zarar görmeyecek türünü seçmek planlıyoruz. Metalik folyo çıkartmalar araba davlumbaz kullanım için idealdir.

kitleri düşürülmesi

Araç Alçaltma kenara bir saldırgan ve sportif bir görünüm vermesini döner aracınızı daha dengeli hale gelir. Araba sizin aracınız için yapılmış bir alçaltma kiti var, şansı var, bir kamyonetin var, bu yüzden eğer düşürücü kitleri var sadece onlar değildir. daha düşük bir yolculuk olan gelişmiş taşıma anlamına gelse de, ticaret kapalı araba yaylar beri kötü bir sürüş kalitesi daha sert ve kısadır.


Bu sizin bakış ve duruş araç geliştirmek için yapabileceğiniz şeyler vardır. Aracınızın doğal onu çekici görünmek istiyorum böylece temsil etmektedir. Tabii ki, aynı zamanda binlerce dolar harcama demektir iyi görünümlü araba sahip. bu o zaman bir sorun olmayacak ekstra ödeme tutku ise,.

What's on Your Mind...

Powered by Blogger.
Custom Search