4 Tips voor de Verlichting van een sigaar



Voor nieuwe rokers, kan het aansteken van een sigaar lijkt zo ontmoedigend als het leren om een ​​goede single te kiezen. Hier zijn vier tips om u te begeleiden bij het ​​aansteken van een sigaar voor de eerste keer.

1. Gebruik ceder wedstrijden, indien mogelijk. Als u liever een lichtere gebruiken, ervoor dat het butaan aansteker om sterke geuren te vermijden.

2. Warm het open uiteinde van de sigaar (aka 'de voet' van de sigaar) langzaam over de vlam, zonder aan te raken op het vuur. Laat een zwarte ring vormen rond het einde.

3. Plaats de sigaar in je mond en trekken langzaam. Houd de sigaar boven de vlam, ongeveer een halve centimeter erboven, opnieuw zonder te raken. Blijven trekken totdat de sigaar trekt de vlam. Draai langzaam aan de sigaar, het spinnen te stellen een nog branden.

4. Zodra uw sigaar brandt, neem het uit uw mond en kijk naar de branden je hebt vastgesteld. Indien er een brandwond verschijnt oneffen te zijn, gewoon klap op de onverlichte delen om de aandacht van de branden, en neem dan een of twee trekt uit de sigaar te herstellen een nog branden.

What's on Your Mind...

Powered by Blogger.
Custom Search