ETKİLİ PARA TASARRUFU İÇİN İPUÇLARI



Tasarruf iflas karşı en iyi savunmadır. Mümkün mali zarar sizi yalıtır ve size mali genişletmek ve ekstra kazanmak yardımcı olacak bir para getirici iş makine oluşturmak olanak verir.

Potansiyel Baz gelir temel istihdam duvarları içinde sınırlı değildir şekilde artar esneme için. Eğer kendi iş başlatmak için kredi amaçlar için kullanmak ve diğerleri arasında, ikinci olurken onları faiz kazanmak.

Ama temellerini tüm tasarruf yatıyor - harcama sen ne kazanmak ve gelecekteki kullanım için ve öngörülemeyen durumlar için yeterli bir şey tutmak daha az.

Bu yazıda size etkili mali kaynakların en üst düzeye nasıl ve doğru alışkanlıkları ve görünüm hedef için uygun geliştirerek paranızı yönetmenize yardımcı olur üzerine yollar sunar.

Ø istiyor ve İhtiyaçları - ihtiyacınız çünkü ürün satın almak. Bir ihtiyaç bunları ve onun varlığı için hayati önem taşımaktadır için onlarsız, onlar kategorik yoksul olarak kabul edilen veya yoksun bir kişiden alamaz şeydir.

Beslenme, barınma, giyim ve ulaşım ana örneklerdir. Modern dünyada, otomobil ve telefon gadget'lar yoğun bir çalışma bireysel gerekli bir parçasıdır. Ancak, fazla 10.000 $ aylık alıyorsanız sürece, siz temelde 40.000 $ ile 50.000 $ lüks araç olması gerekmez.

Aynı telefon medya için de geçerlidir. Kendi cep telefonu gerekli olması ama son model uydurarak veya en son sürümleri satın pratik değildir ve şaşırtıcı bir finansal çöküş içine dalan size daha fazla puan kazanıyor.

Ø Daha az iyi Is - savurganlık kralların kuraldır. bazen, yediğimiz yemek, cihazlar ve aksesuarları, giyim ve vücut rahatlatıcı hizmetleri gibi şımartan vücut bakımından biraz bolluk göze ihtiyaç olsa da faaliyetlerin bu tür sadece özel günler için ayrılmış gerektiğini dikkate almak gerekir ve durum için ev bütçesine bazı aşırı sol varken.

Ø Daha az harcayın; kaydet - Sen ne kazanmak daha fazla harcama veya çoğu kişinin günlük yapmaya alışmak kötü bir alışkanlıktır üretmek.
Gününüzü için günlük giderleri için geri kalan harcama ise gelirinizin tahsis özel bir yüzdesi tamamen tasarruf hesaplarına gidin.
Onları biraz gecikmeyi bütçe yapmak gerekmez böylece onları bir durum ortaya olmamalıdır kaydetmek yakınlarının ziyaret veya bir ev partisi belli bir kutlama nedeniyle gibi beklenmedik masraflar, kalmak olacak.


Category Article

What's on Your Mind...

Powered by Blogger.
Custom Search