Na school programma - recreatieve vs educatieve


Dus, is je kind begint te onrustig en je onrustig maken. Hij heeft meer tijd dan goed voor hem is, en u bent nu overweegt na school programma's - iets dat zal hem bezig te houden voor een paar levensreddende uur! De meeste naschoolse activiteiten kan grofweg worden ingedeeld in drie - recreatieve, educatieve en maatschappij-georiënteerd. Het laatste stukje komt meestal in wanneer uw kind al een beetje volwassen en kan de stem zijn eigen belangen.

Educatieve activiteiten gericht op bevordering van de kennis van uw kind. Zijn algemene bekendheid, zijn inzicht en zijn geheugen zijn gericht en krijgt hij verschillende technieken die hem zal helpen beter een of alle van deze. Programma's zoals intensieve training geheugen en snelheid wiskunde zijn educatieve naschoolse activiteiten. Er zijn academische programma's die gaan over uw kind het huiswerk en klas werken en het kind helpen krijgen meer diepgaande kennis in de verschillende onderwerpen. Zo academische programma's hebben een duidelijke voorsprong op het plezier en spelletjes, vooral als de ouders het gevoel dat hun kind een grote achterstand goed te maken heeft.

Recreatieve activiteiten omvatten sport en spel, beeldende kunst, schilderen enz. De belangrijkste stuwkracht hier is om plezier te hebben. Natuurlijk, klassen meer concurrerend als het kind klimt op de ladder. Veel sport evenementen, wedstrijden, optredens enz worden aangehouden om het kind te stimuleren.

Als we de verdiensten van de twee soorten van activiteiten te vergelijken, ik denk dat de recreatieve programma's meer vlees hebben. In de eerste plaats kinderen niet genieten van het leren, tenzij zij zelf het gevoel nieuwsgierig naar iets. De meeste academische opleidingen zijn gestandaardiseerd vakken die niet zijn te flexibel. Ze hebben een algemeen doel en een goed aangelegd methodologie. Na een aantal uren op school, kan het kind zich vervelen. Nader onderzoek kan overweldigen hem en maakte hem gefrustreerd. Burnout is veel meer een mogelijkheid hier.

Recreatieve programma's bieden een welkome onderbreking van de eentonigheid van leren en onderzoeken. De mentale uitdaging en de fysieke inspanning maakt het kind het gevoel een hernieuwd elan en een aangenaam gevoel van voldoening. Groepsactiviteit leert hem sociale vaardigheden, discipline en geduld. Het is een bewezen feit dat kinderen die betrokken zijn bij buitenschoolse activiteiten betere cijfers dan anderen te krijgen. Soms sluiten van de schoolboeken en het spelen van een spel kan de beste manier om je studie te verwerken.

Welk programma u kiest voor uw kind, regelmatige evaluatie is de sleutel tot succes. U zult het kind vooruitgang te meten. Als de voortgang onvoldoende is, verplaats dan je kind uit het programma. Het kind moet ook de vrijheid hebben om een ​​activiteit te weigeren indien en wanneer hij voelt verveeld. In het algemeen zijn programma's die het onderwijs combineren met het recreatieve beste vooral geschikt voor jongere kinderen. Op deze manier kunnen de kinderen plezier hebben terwijl ze leren.

What's on Your Mind...

Powered by Blogger.
Custom Search