Sports Car Racing: Urýchlenie s Bezpečnostné



Či už profesionálne dostihy alebo jednoducho teší tempo závodu, prebehnutie športového auta je činnosť, pre takmer každého, kto jednotky.

Avšak, ako všetky preteky sú konkurencieschopné, že ste vždy hľadá spôsoby, ako zlepšiť svoj čas. Tu je niekoľko tipov, môžete vziať so sebou nabudúce narazí na asfalte.

Na start-up
- Ak ste začiatočník, snažte sa k podlahe urýchľovača na štartovej čiare. Možno ešte nie byť použitý na ovládanie všetka tá sila.

- Pre pokročilých pretekárov, rev svoje motory tak vysoko, ako to môže ísť v bezpečných medziach. Keď je daný signál, poľaviť spojku, nechať motor ísť.

Na rovný-Reklamné predmety
- Tie by mali byť blízko svojej maximálnej rýchlosti na priame-Reklamné predmety, ale buďte veľmi dbalý svojho konania.

- Začiatočníci by mali používať obe ruky k volantu je radí do "10" a "2" pozícií.

- Pokročilé pretekári by mali vedieť, ako sa riadiť tým, zrýchlenie a spomalenie. Zrýchlenie prinesie auto smerom k vonkajšej stopu pri spomaľovaní ťahá to dovnútra. Riadenie s volantom je minimálna a mali by viesť smer ťahu.

Vďaka otočí
- Racers prístup obracia dvoma spôsobmi: postupné a ostré.
Postupné otočí použiť na vonkajšej strane dráhy robiť pre mierne široký prístup. Začiatočníci by si zvyknúť na tento druh zase ako prvý.

Pevne otočí zastrčiť dovnútra, smerom k vnútornej dráhe, takže auto drift za rohom. To je pre pokročilejšie pretekárov, pretože to vyžaduje veľa manévrovanie riadenie, brzdy a plynu.

- Prístup zase pomaly a rýchlo vytiahnite. Keď sa blíži zase ľahko vypnúť plyn, nechal auto spomalí na rýchlosť, ktorá je ľahšie riadiť. Pokračovať zrýchlenie sa dostanete na špici poradia.

Závodné pozície
- Zhodnoťte svoj výkon zakaždým. Vezmite na vedomie, ako ste vykonali zakaždým a zistiť, ako môžete zlepšiť na ne. Páčilo riadky budete mať zlepšiť svoje časy? Páčilo sa vám urýchliť hladko alebo ste závod v nárazoch? To bude trvať trpezlivosť na vašej strane, ale oplatí z dlhodobého hľadiska

- A konečne, hoci to je závod, rozvíjať postoj pracovať na zlepšenie vašej techniky, skôr než zabíjať ostatní jazdci čas '. Zameranie na byť rýchlejší ako ten druhý sníma vaše sústredenie na to, čo musíte urobiť správne. Pamätajte si, že vediete v rýchlosti okolo a cez 100 mph. Malé chyby môžu urobiť pre veľké nehody.

S týmito závodnej rady, môžete sa dobre na vašej ceste k prebehnutí športového auta s uspokojením a v bezpečí.

What's on Your Mind...

Powered by Blogger.
Custom Search